Το τσάι με τη μύγα: Αν λύσεις τον γρίφο που έχει τρελάνει το ίντερνετ, τότε ανήκεις στo 12% των Ελλήνων Γρίφοι

Το τσάι με τη μύγα: Αν λύσεις τον γρίφο που έχει τρελάνει το ίντερνετ, τότε ανήκεις στo 12% των Ελλήνων

Mία γυναίκα συνήθιζε να πηγαίνει στο ίδιο καφέ κάθε απόγευμα και να παραγγέλνει σταθερά το ίδιο αφέψημα. Ένα ζεστό τσάι.

Ο σερβιτόρος της ήταν πάντα ο ίδιος μέχρι τη στιγμή που αρρώστησε και το καφέ προσέλαβε προσωρινά έναν νέο σερβιτόρο. Ο οποίος έτυχε να είναι ο πρώην της γυναίκας που έπινε το τσάι.

Εκείνο το απόγευμα αυτή ξαναπήγε στο καφέ, είδε τον νέο σερβιτόρο και του παράγγειλε το ίδιο τσάι που έπαιρνε πάντα. Δύο λεπτά μετά η φωνή της ακούστηκε και του ζήτησε να έρθει στο τραπέζι της. «Το τσάι μου έχει μέσα μία μύγα. Είναι ντροπή να είσαι τόσο απρόσεκτος. Άλλαξε σε παρακαλώ το τσάι και μην περιμένεις να το πληρώσω».

Ο σερβιτόρος έφυγε προς την κουζίνα με το φλιτζάνι το τσάι και τη μύγα μέσα. Επέστρεψε ένα λεπτό μετά και με όση ευγένεια του απέμενε της σέρβιρε το τσάι. Δεν πρόλαβε να γυρίσει την πλάτη του και να φύγει από το τραπέζι της όταν ξανακούστηκε η φωνή της. «Είναι ντροπή αυτό που έκανες. Πέταξες τη μύγα και μου ξαναέφερες το ίδιο τσάι».

Ο σερβιτόρος ήταν ένοχος. Πώς όμως το κατάλαβε η πρώην γυναίκα του; Μπορείς να καταλάβεις τι τον πρόδωσε μόνο σε λίγα δευτερόλεπτα;

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τσάι με τη μύγα: Αν λύσεις τον γρίφο που έχει τρελάνει το ίντερνετ, τότε ανήκεις στo 12% των Ελλήνων

 

 

 

 

 

 

Απάντηση:

H γυναίκα είχε ρίξει στο φλιτζάνι της ζάχαρη και είχε ανακατέψει το τσάι. Το τσάι που δοκίμασε τη δεύτερη φορά ήταν ήδη γλυκό πριν προσθέσει ζάχαρη.

Ήταν το ίδιο τσάι που είχε δοκιμάσει λίγα λεπτά πριν.