Αστυνομικό τεστ ευφυΐας: Μόνο όσοι έχουν IQ 140+ μπορούν να βρουν πώς πέθανε η γυναίκα της φωτό! Εσύ; Γρίφοι

Αστυνομικό τεστ ευφυΐας: Μόνο όσοι έχουν IQ 140+ μπορούν να βρουν πώς πέθανε η γυναίκα της φωτό! Εσύ;

Η Κατερίνα ήταν μία από τις πιο γνωστές συνοδούς πολυτελείας στη Θεσσαλονίκη. Έβγαζε αρκετά χρήματα για να ζει μία πλουσιοπάροχη ζωή με πολλή χλιδή. Ακριβά φορέματα, ακριβά ποτά και πολλά ταξίδια. Ο εθισμός της όμως στα χάπια και το αλκοόλ είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία και συνεχιζόταν.

Για μήνες η Κατερίνα δεχόταν απειλητικά μηνύματα στα social media και δεν έδινε σημασία. Η Κατερίνα το βράδυ του Σαββάτου κειτόταν νεκρή στο κρεβάτι της στο 8ο όροφο του ξενοδοχείου που διέμενε και δίπλα της υπήρχαν χυμένα χάπια από ένα μπουκάλι και πολλά ανοιχτά μπουκάλια πανάκριβου κρασιού. Το μόνο στοιχείο είναι μια φωτογραφία από το δωμάτιο που βρέθηκε η σορός της.

Μπορείς παρατηρώντας μόνο την φωτογραφία να καταλάβεις αν πρόκειται για αυτοκτονία ή φόνο; Η Κατερίνα πέθανε μόνη της ή κάποιος… έβαλε το χεράκι του; Μελέτησε καλά τα στοιχεία της φωτογραφίας και αποφάσισε μόνος.

Γίνε εσύ ο ντετέκτιβ της υπόθεσης της νεκρής συνοδού και αποφάσισε αν η Κατερίνα αυτοκτόνησε ή την σκότωσαν.

Αστυνομικό τεστ ευφυΐας: Μόνο όσοι έχουν IQ 140+ μπορούν να βρουν πώς πέθανε η γυναίκα της φωτό! Εσύ;

Απάντηση:

Πρόκειται για αυτοκτονία. Το τζάμι δεν φαίνεται παραβιασμένο ούτε σπασμένο και δύσκολα κάποιος θα επιχειρούσε να διαφύγει από τον 8 όροφο ξενοδοχείου από παράθυρο χωρίς μπαλκόνι. Στην πόρτα του δωματίου βλέπουμε τους μεντεσέδες από τη μέσα πλευρά.

Που σημαίνει ότι η πόρτα ανοίγει προς τα μέσα. Αν κάποιος είχε μπει και είχε σκηνοθετήσει τη σκηνή θα είχε ανοίξει την πόρτα και θα είχε ρίξει κάτω την βούρτσα που βρίσκεται στο κομοδίνο ακριβώς μπροστά από την πόρτα.