Θα ήταν το Morning Show μια τόσο καλή σειρά αν δεν βρισκόταν σε αυτή την περίοδο; EXTRAS

Θα ήταν το Morning Show μια τόσο καλή σειρά αν δεν βρισκόταν σε αυτή την περίοδο;

Προφανώς το ερώτημα του τίτλου θα μπορούσε να απασχολεί κάθε σειρά, κάθε εποχής. Καμία σειρά εκτός της εποχής της δεν θα ήταν η ίδια. Απλώς στην προκειμένη ο τίτλος αφορά κάτι πιο συγκεκριμένο και είναι το στοιχείο του σεναρίου από το οποίο ξετυλίγεται η πλοκή και είναι η κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση προς τον παρουσιαστή που υποδύεται ο Στιβ Καρέλ.

Είναι ένα θέμα που αγγίζει βαθιά την εποχή, απαντάται πιθανώς στην πραγματικότητα των δικτύων στις ΗΠΑ – ας μην ξεχνάμε άλλωστε το Bombshell – αλλά είναι αυτό αρκετό για να πει κανείς ότι πρόκειται για μια σειρά εντυπωσιακή ή «μια από τις καλύτερες»;

Σίγουρα είναι μια καλή σειρά. Αλλά δεν την λες με τίποτα αντάξια ενός Newsroom ή έστω κάτι λίγο κάτω απ΄αυτό. Δύσκολα θα την θυμόμαστε σε 2-3 χρόνια, εκτός κι αν φτάσει να προχωρήσει σε περισσότερες σεζόν. Άνιστον και Γουίδερσπουν παίζουν αναμφίβολα πολύ καλά τους ρόλους τους, η Άνιστον ιδίως άξιζε την υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες, όμως αυτό λέει πολλά για την ίδια κι όχι τόσο για τη σειρά αυτή καθαυτή.

Αν έπρεπε να μιλήσουμε με βαθμολογία, θα έπαιρνε ένα 7.8 στο ανώτερο σημείο της κι ένα 7.5 στο κατώτερο.