Παίζουν χωρίς αντίπαλο: Αυτά είναι τα 5 γυναικεία ονόματα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στους άνδρες EXTRAS

Παίζουν χωρίς αντίπαλο: Αυτά είναι τα 5 γυναικεία ονόματα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στους άνδρες

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχουν χιλιάδες λίστες με τα πιο όμορφα, εύηχα και σπάνια ονόματα. Από την άλλη υπάρχουν και άπειρες λίστες με τα ονόματα που αποτελούν…πικρή ιστορία για τις κατόχους τους. Εδώ όμως έχουμε ετοιμάσει κάτι διαφορετικό.

Τα πέντε γυναικεία ονόματα που ανεξαρτήτως σπανιότητας και ομορφιά, οι άνδρες βρίσκουν θελκτικά. Ναι οι άνδρες μπορούν να νιώσουν έλξη απλά και μόνο ακούγοντας ένα όνομα, αλλά μην κρυβόμαστε, το ίδιο κάνουμε και εμείς οι γυναίκες.

Ας δούμε τα 5 πιο αγαπημένα γυναικεία ονόματα των ανδρών και ας κάνουμε μια μικρή προσπάθεια να τα αναλύσουμε.

Άννα

Δυο γράμματα που επαναλαμβάνονται και ένα τόσο δα ονοματάκι που στο θυμικό των ανδρών λειτουργεί συνήθως περίεργα. Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν… καψουρευτεί μια Άννα. Έτσι εξηγείται πως υπάρχουν δεκάδες τραγούδια που το εξυμνούν. Ίσως οι Άννες έχετε παρατηρήσει έναν αναστεναγμό που βγαίνει από τα χείλη των ανδρών όταν τους συστήνεστε. Ε, συνήθως φταίνε οι αναμνήσεις…

Αφροδίτη

Ήταν η Θεά του έρωτα, ήταν η πιο όμορφη από όλες και αντικειμενικά είναι ένα πολύ εύηχο και ερωτεύσιμο όνομα. Αφροδίτες όλου του κόσμου έχετε πάντα ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Αναστασία

Το όνομα της Αναστασίας εκτός από πολύ ιδιαίτερο, φέρνει στο νου των ανδρών γνωστή πρωταγωνίστρια επιτυχημένης σειράς των ’90s με πέραση σε στενά μέλη οικογένειας. Αυτός πρέπει να είναι λόγος, τουλάχιστον αυτό μας απάντησαν οι άνδρες που την έφεραν τόσο ψηλά στη λίστα μας.

Ναταλία

Ένα πολύ γλυκό όνομα που το προτιμούν πολύ οι γονείς για τα κορίτσια τους τα τελευταία χρόνια. Οι άνδρες το φέρνουν στη λίστα μας και δεν τους αδικούμε καθόλου για αυτό.

Έλενα

Να φταίει η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου που όργωνε τη σκηνή της Eurovision με το υπέροχο κοντό της φόρεμα; Να φταίει που είναι πολλές, οπότε όλο και κάποια θα έχει προκαλέσει την..ζημιά στα αρσενικά; Ίσως να είναι ένας συνδυασμός και από τα δύό.

Όσες είδατε παραπάνω το όνομα σας έχετε κάποιους λόγους ακόμα να χαμογελάτε. Οι υπόλοιπες, αντικειμενικά, δεν διαβάσαμε και κάτι που δεν γνωρίζαμε, σωστά;