Με πάνω από 7/10... ξεφτιλίζεις Κλοπ και Πεπ: Θα γίνεις ο πρώτος με 100% στο απόλυτο κουίζ για το Σίτι-Λίβερπουλ; Αθλητικά

Με πάνω από 7/10… ξεφτιλίζεις Κλοπ και Πεπ: Θα γίνεις ο πρώτος με 100% στο απόλυτο κουίζ για το Σίτι-Λίβερπουλ;

Γράφει ο Γιώργος Κοντογεώργης

Τα τελευταία χρόνια, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, κυριαρχούν στο Νησί. Οι Πολίτες έχουν κατακτήσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα και η Λίβερπουλ μόλις ένα, όμως η λέξη rivalry ακούγεται για τη μεταξύ τους κόντρα.

Είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε με την άποψη, το μόνο σίγουρο είναι πως το απόγευμα της Κυριακής (10/04) θα παίξουν τον αγώνα της χρονιάς στην Premier League καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν στα χέρια τους την ευκαιρία να κρίνουν μέσα σε 90 λεπτά τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν.

Πεπ Γκουαρδιόλα και Γίργκεν Κλοπ, με ποδόσφαιρο διαφορετικής φιλοσοφίας, έχουν κάνει τους πάντες να παραμιλούν αυτά τα 5-6 χρόνια και ο ένας έχει μάθει να «σπρώχνει» τον άλλο σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Με πάνω από 7/10... ξεφτιλίζεις Κλοπ και Πεπ: Θα γίνεις ο πρώτος με 100% στο απόλυτο κουίζ για το Σίτι-Λίβερπουλ;

Λίγο πριν τη σέντρα στο Etihad για ένα ματς που θα είναι η απόλυτη απόλαυση για τους ουδέτερους, το Menshouse δίνει γήπεδο για να δούμε οι επαγγελματίες άρρωστοι με την μπάλα τι ξέρουμε σχετικά με τη νέα αυτή αντιπαλότητα της Αγγλίας.

Παίξε μπάλα με τις 10 ερωτήσεις που ακολουθούν και μετά στρώσου στην τηλεόραση για να δεις αν θα λάμψει περισσότερο η καράφλα του Γκουαρδιόλα ή η ψεύτικη οδοντοστοιχία του Κλοπ…