Μια νεκρή γυναίκα, τρεις ύποπτοι: Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο από την λεπτομέρεια που τον πρόδωσε; Αστυνομικά

Μια νεκρή γυναίκα, τρεις ύποπτοι: Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο από την λεπτομέρεια που τον πρόδωσε;

Ο αρχιτέκτονας Διονύσης Γεωργίου είχε ένα όνειρο πάντα, να φτιάξει για την οικογένειά του ένα στρογγυλό γυάλινο σπίτι στην εξοχή. Και τα κατάφερε.

Έχοντας αποκτήσει πολλά λεφτά έφτιαξε το σπίτι των ονείρων του και απέκτησε το εργατικό προσωπικό που θα το διατηρούσε πάντα σαν καινούριο. Έναν έμπειρο αλλά λίγο μισογύνη κηπουρό, έναν Ιταλό μάγειρα που θα φρόντιζε τα γεύματα όλων των μελών της οικογένειας και του προσωπικού, μία νεαρή και όμορφη καμαριέρα και έναν ηλικιωμένο οδηγό που τον ακολουθούσε από παιδί, καθώς δούλευε και για τον πατέρα του.

Ένα πρωί ο αρχιτέκτονας ξύπνησε και βγήκε στον κήπο του ψάχνοντας τη σύζυγό του που έλειπε από το κρεβάτι. Ανάμεσα στους θάμνους του σπιτιού του βρήκε το άψυχο σώμα της μαχαιρωμένο με ένα μαχαίρι από την κουζίνα.

Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά μέσα στον θρήνο του σκέφτηκε ότι το σπίτι ήταν τελείως απομονωμένο, τα σκυλιά θα γάβγιζαν αν κάποιος ξένος είχε πλησιάσει το σπίτι άρα το έγκλημα έγινε από κάποιον που ζούσε στο σπίτι.

Ο Διονύσης Γεωργίου κάλεσε αμέσως το προσωπικό και τον γιο του και τους έδειξε το πτώμα. Όλοι έδειχναν σοκαρισμένοι. Τους ρώτησε αγριεμένος έναν προς έναν τι έκαναν τις προηγούμενες ώρες.

Ο γιος του του απάντησε ότι κοιμόταν βαριά γιατί όλο το βράδυ διάβαζε. Ο μάγειρας ότι είχε ξυπνήσει νωρίς και είχε κατέβει στο υπόγειο να διαλέξει από το κελάρι υλικά για τα γεύματα της ημέρας και δεν είδε καμία ύποπτη κίνηση. Η νεαρή καμαριέρα ότι ξεσκόνιζε από το πρωί τις αράχνες από τις γωνίες του σπιτιού και δεν πρόσεξε κανέναν στον κήπο, ενώ ο κηπουρός ότι πότιζε στην άλλη πλευρά του σπιτιού για να προλάβει τον ήλιο.

Ο αρχιτέκτονας γνώριζε ποιος είχε σκοτώσει τη σύζυγό του.

Εσύ μπορείς να βρεις τον δολοφόνο της γυναίκας του γυάλινου σπιτιού;

Μια νεκρή γυναίκα, τρεις ύποπτοι: Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο από την λεπτομέρεια που τον πρόδωσε;

Απάντηση:

Δολοφόνος της συζύγου του Διονύση Γεωργίου είναι η νεαρή καμαριέρα. Πάνω στον πανικό της απάντησε πως ξαράχνιαζε τις γωνίες του σπιτιού. Το σπίτι όμως του αρχιτέκτονα ήταν ολοστρόγγυλο και δεν είχε γωνίες…